(Prestige VTO)

  happytopaint@outlook.com
                          Vastgoed Totaal Onderhoud                                                     06-49230316 Schilderwerk

Over ons

 

Schilderwerken 

Ontstaan uit liefde voor het vak en met een Happy gevoel proberen we onze klanten tevreden te stellen met onze jarenlange vakkennis in het schildersvak.

We zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch  met een werkgebied van ongeveer 50 km,ons schilderwerk en   blijven dan ook betaalbaar en de reiskosten blijven laag.

Duurzaam schilderwerk in het binnenwerk en buitenwerk in ieder tijdvak van het jaar.Wij geven u graag advies over de mogelijkheden die ons bedrijf u bied.

Voor het onderhoud van uw dak zijn we het gehele jaar door werkzaam,voorjaar en najaar zijn bij ons de drukste periodes

Geheel vrijblijvend komen we graag bij u langs om u een passende offerte te bieden en natuurlijk is de offerte gratis.Prestige VTO  werkt op offerte basis,zo weet u vooraf waar u aan toe bent,indien wenselijk is het ook mogelijk om op basis van uurtarief te werken.Mochten er tijdens de opdracht onvoorziene werkzaamheden of nieuwe wensen voordoen,dan bespreken we dit vooraf,zo heeft u geen verrassingen achteraf.

Ons bedrijf werkt uitsluitend met professionele materialen.

Projecten waar moeilijk bij te komen is maken wij gebruik van klimmateriaal,zoals ladders,steigers,hoogwerker,en bij dakkapellen de uitwijkconstructie die aan de steiger gemonteerd word zodat we prima voor het dakkapel staan.Het materiaal is goedgekeurd en veiligheid staat voorop bij ons.

 

 

Klein en/of groot  onderhoud aan u woning of bedrijfspand,zoals dakgoot reparatie en schoonmaken ,nokvorst reparatie,schoorsteen of dakkapel loodreparaties alsmede het dak van de schoorsteen impregneren en opnieuw voorzien van een fleximbiteum laag tegen indringing regenwater,en dakgoot reiniging doen we tijdens de schildersklus aan één moeite door. 


 


 


 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info