(Prestige VTO)

  happytopaint@outlook.com
                                           Vastgoed Totaal Onderhoud                                                        06-49230316

Over ons

Facebookpagina:  Vind de pagina leuk en kijk op    @happytopaint.nl

 

Een veel komend onderdeel van ons bedrijf bestaat uit o.a Schilderwerken -Kluswerken - Timmerwerk - Dakwerken


Ontstaan uit liefde voor het vak en met een Happy gevoel proberen we onze klanten tevreden te stellen met onze jarenlange vakkennis in het schildersvak en bouwwerkzaamheden.

We zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch  met een werkgebied van ongeveer 50 km,ons schilderwerk en  dakwerken blijven dan ook betaalbaar en de reiskosten blijven laag.

Duurzaam schilderwerk in het binnenwerk en buitenwerk in ieder tijdvak van het jaar.Wij geven u graag advies over de mogelijkheden die ons bedrijf u bied.Heeft u schade aan uw dak ook dat regelen we voor u.

Geheel vrijblijvend komen we graag bij u langs om u een passende offerte te bieden en natuurlijk is de offerte gratis.Prestige VTO  werkt op offerte basis,zo weet u vooraf waar u aan toe bent,indien wenselijk is het ook mogelijk om op basis van uurtarief te werken.Mochten er tijdens de opdracht onvoorziene werkzaamheden of nieuwe wensen voordoen,dan bespreken we dit vooraf,zo heeft u geen verrassingen achteraf.

Ons bedrijf werkt uitsluitend met professionele materialen.

Projecten waar moeilijk bij te komen is maken wij gebruik van klimmateriaal,zoals ladders,steigers,hoogwerker,en bij dakkapellen de uitwijkconstructie die aan de steiger gemonteerd word zodat we prima voor het dakkapel staan.Het materiaal is goedgekeurd en veiligheid staat voorop bij ons.

 

 
 


 


 


 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info